21 Ocak 2011 Cuma

sözün bittiği yer

bu resimdeki iki genç bu aslanı yavruyken bakıp besleyip büyütüyorlar. aslan bir yetişkin olunca onun iyiliği için hiç istemeselerde onu mecburen afrika doğal yaşam parkına gönderiyorlar. yıllar sonra aslanın sahipleri aslanlarını görmek istediklerini söyleyip yetkililerin aslanın onları tanımayacağına ve saldırıp öldürebileceğine dair tüm uyarılarına rağmen afrikaya gidiyorlar.
ve işte karşılaşma anı;





"İngiltere'de yaşayan Anthony Burke ve John Rendall isimli iki arkadaş, 1969 yılında Londra'da aslan yavrusu aldılar ve ismini Christian koydular.

Henüz 2 aylık yavruyu evlerinde süt ve taze etle beslediler. Evin bir sakini haline gelen Christian, bahçeye çıkıyor, komşu çocuklarla oynuyor hatta onlarla alışverişe bile gidiyordu.

5 ay sonra, aslan bakılmayacak kadar büyüdüğünde hiç istemeselerde, onun da iyiliğini düşünerek Kenya'daki bir milli parka göndermek zorunda kaldılaar. Aslan doğa içinde yaşayacak ve daha mutlu olacaktı.

Burke ve Rendall, Christian'ı görmek için milli parka gitti. 100 kilo olan Christian eski dostlarını unutmamıştı. Rendall ve Burke'ü gören aslan, evcil bir kedi gibi boyunlarına atıldı ve dakikalarca onlarla oynadı.

Bu kavuşma anını gösteren video, 38 yıl sonra geçen aylarda YouTube'a konuldu. Bu kavuşma anını, 60 milyon insan izledi..."

1 yorum: